boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

2460


SunQuick Appelsinjuice
En dum dreng ved navn Paul og en billig pige der går under navnet Søs, står ude i et køkken og laver et eller andet svineri. Paul siger til Søs: "Har vi det ikke bare dejligt, Søs?". Søs svarer: "Jo Paul, vi har det bare så dejligt". De sukkersøde sætninger fortsætter, fx er der en der drejer sig om en kage, og om hvem, der skal have det største stykke. Som et lyn fra en overskyet himmel stopper musikken, og kommentatoren spørger: "Skal alt absolut være kunstigt, for at være sødt?". En dranker-stemme svarer: "Neej, Sunquick Appelsinjuice er naturligt sødt.". Jeg tror desværre ikke, en dranker kan udtale sig om dette, for hvis han havde være i stand til at læse vare-deklarationen ville han forhåbentligt ævle noget andet. Jeg citerer: "..., sødestoffer (aspartam, acesulfam-kalium), ...".

2298


Nissan - tosset japaner
Nissan vil gerne vise en af deres nye biler frem, og det er da også fint nok, men behøver de virkelig at lukke den energiske 'danish dynamite' japaner ind i studiet, så han kan ødelægge det hele ved at springe rundt og hive i EU-flag samtidigt med, at han mumler noget pseudo-japansk?

2150


Unibank m. skilt
Unibank kan da virkelig ikke finde ud af at lave reklamer. Jeg har da aldrig set nogle så latterlige forsøg på at være sjove, som dem Unibank kommer ryster ud af ærmet. I den valgte reklame, kører en provokerende alkoholiker ind et skilt, fordi kvajet har læsset en kæmpe klump metal bag på sin faldefærdige vogn. Naturligvis kommer den rare uni-mand hen og siger "hovsa hovsa da, du har vist lige ødelagt de lille skiltet på væggen dér", hvorpå kvajet svarer "ja ja ja - men det kommer du til at betale". Uni-manden står og måber et kort øjeblik, men kvajet udnytter situatioen til at gribe fat i uni-slipset.

2061


Alkolinien
Jeg har en mor, jeg har en far, jeg har en bror (jajaja - vi har forstået, at vi har fat i en kernefamilie her), jeg har en hund, jeg har en kat, jeg har en flaske whisky som jeg drikker i smug når min far ikke er hjemme, jeg har et problem hvis jeg ikke taler lidt hurtigere, for så bliver jeg fandme smadret af en eller anden wanna-be helt. Denne reklame for Alkolinen er så irriterende at høre på, fordi pigen snakker såååå langsomt og såååå dumt. Jeg har utallige gange taget mig selv i at rejse mig op og råbe 'så hold da kæft, dumme unge' før jeg fandt ud af, at det bare var endnu en dårlig reklame til listen.

2045


Den nye Mazda 626
Hvor fedt er det med en el-antenne som brummer hver gang man tænder for radioen? En god gammel tag-antenne er løsningen. 10 HK mere er jo også et godt salgstrick. De 10 HK mere giver ialt 100 HK i sådan en stor bil - det går slet ikke. Lysere indtræk = hurtigere beskidte sæder. El-ruder = det har været standart i flere år i denne bil klasse..................FUSK

2007


DER Vaskemaskine
Endnu enga"Sadolinng en lad, langt ude og helt hen i vejret historie fra DER. Denne gang, handler det en lille frøken der vasker sit tøj i hånden. Det er ikke så godt, for når hun rører ved det slemme vand får hun nemlig nogle kæmpe rosiner på hænderne?!?. Heldigvis, var hun smart nok til at anskaffe sig en vaskemaskine fra DER og lige med ét, får hun det bedre og kan nu give hånd til både højre og venstre! I gennem hele den mærkelige reklame, har hun ikke sagt en lyd (heldigvis), men for at give os alle sammen en stor overraskelse, udbryder hun tilsidst: "Thank you, DER", med den mest tæskeindbydende pibende muse-stemme.

1923


Kellog`s morgenmads party
Man ser to kokke stå og kræere nogle åndsvage kombinationer af morgenmad og eksotisk frugt. " Ja, du skal have en med bananer og etc." " Jamen det smager kanongodt,ej ej ej (hihihi) Og så kommer den næste hjerneblæste gæst og synes "underligtnok at det smager vildt godt. og så kommer den afsluttende ( hjernedøde sætning) "morgenmad er ikke morgenmed uden kellog`s cornflakes.

1904


TeleDanmark tilbud: fed, klam stodder
En reklame, hvor en fed (lidt kendt) TD medarbejder, står og spiser jordnøddesmør, da en stakkels kvindelig handlende kommer hen og spørger om han kender til et tilbud i forretningen. Idioten, der har munden fuld, mumler "uhuh! Tele Danmark ikke tilbud aldrig.". Kvinden forstår ikke, hvad han siger, og spørger derfor endnu engang, i håb om at få et tilfredstillende svar. Nu flipper fedeberg for hårdt ud. Han råber til hende, at hun skal skride, da Tele Danmark aldrig har tilbud - hvis det skete, siger han, vil han begynde at snakke tysk. Med det samme, høres i højttalerne, at TD har et (skod) tilbud og efter lidt "køb-produktet" skiltning, kommer fedeberg tilbage på skærmen, hvor han siger noget plat tysk, som jeg ikke forstår. En latterlig reklame, der har det ofte brugte "kom med en pointe, vis skilt med produkt, kom med afsluttende bemærkning" forløb. Forløbet der især bruger af Uniscrank reklamer - jeg HADER disse. For helvede, de skodder totalt.

1856


Sonofon - månedskort
Endnu en af deres 'bruger ringer ind' reklamer. Jeg forstår ikke helt, hvorfor brugerne altid skal være så ufattelig dumme. Fx i denne reklame, ringer en nar ind og siger, at han nu snakker noget mere i mobiltelefon, hvilket er 'deeejligt'. Sono-pigen siger "jamen, så skal du bare købe et blåt kort" hvortil manden svarer, med en stemmer der fortæller, at hans IQ ligger under 30 "blåt, skal det nu være blåt?". For at fuldende samtalen, stiller han lige endnu et intelligent spørgsmål: "Hvor lang tid gælder mit månedskort?". Hehehe, det var sandelig sjav.

1845


Kelloggs' Cornflakes m. Prosa-manden
Nu gider man lige at høre om en ... mand?!, der får god samvittighed hvis han starter dagen med en god gang Kelloggs' fucking Cornflakes. Han snakker med den mest fadæserede (kan man sige det?) stemme, jeg længe har hørt. "Det hører ligesom med til at vågne op", udgyder han på et tidspunkt. "Jeg føler mig frisk, hvis jeg starter dagen med en skål Kelloggs'". Slap dog lige af, mand. Det er jo ikke andet end en gang rådden morgenmad.

Tilbage til Top-10 listen.